Polen

Ligger just nu i saras säng och försöker sova, det går inte så bra eftersom att båda är helt inne i sina mobiler.
Imorgon ska jag och sara gå upp 05.15 för att äta och så vidare och sen kl 05.45 så ska vi börja dra oss mot skavsta. Ingen resfeber om man säger så eftersom att vädret där nere verkar helt hemskt.. Aja nu ska vi fortsätta med vårt.


gracia jag heter gracia

helllo nigggah gracia in the house, jag gäst bloggar här nu. här sitter jag, julia, sara och martin vi tycker om att umgås med varandra. jag väntar på att kalle ska komma med min cola som jag bad han köpa, men han verkar inte koma, kan det bero på att han har stulit min cola ? jag hoppas inte att han har stulit min cola, för jag är jätte törstig. nu kom han med min cola så han har icke stulit den bye bye
hälsningar gracia hej då

Hej bloggläsare! Idag skriver jag, Martin!
Nu gästbloggar jag till mina kära vänner Sara och Kulia.
De är mina vänner.
Vi går i samma klass.
Att gästblogga är kul.
Mitt liv? Mitt liv sade de att jag skulle skriva om. Som sagt jag heter Martin och är femton år. Jag var nyss i Chile. Hur mår ni? Jag mår bra. Hej hej kram kram XOXO.


©



A dream is a wish your heart makes

Sitter i skolan nu och arbetar med SO tillsammans med Julia, går ju sådär.. Idag ska Julia slagga hos mig och imorgon drar vi till Polen med klassen och är där tills på Torsdag. Ser inte fram emot det eftersom att det kommer vara runt 30- grader, men annars är det nice!


<3


Word


RSS 2.0